Celiaki, Glutenfritt

Glutenfri pizza

Häromdagen blev glutenfri pizza som vi gjorde hemma. Jag köpte pizzabottnarna online, på digitala matmässan i November som Celiakiföreningen hade ordnat så var det väldigt många erbjudande. Mässan brukar vara varje höst i Stockholm men dem senaste åren har det varit digitalt på grund av pandemin. Det var många företag som har glutenfria produkter på mässan som Fria, Semper, och en mängd andra. Ett var Crispino, där beställde jag ett paket med pizzabottnar, pizzatomatsås plus en del annat.

På trettondags afton fixade vi iordning pizzorna hemma. Pizzabottnarna levererades i två pack per kartong, ska man inte använda dem med en gång behöver man frysa ner dem.

Vi hade köttfärs, champinjoner och ost ovanpå pizzasåsen  ocg ca 10 minuter i ugnen

läs mer på https://www.crispino.se