Skip to content

Mer om mig och kontakt

Välkommen till Min blogg mitt namn är Anna Carin Lilja

Jag bloggar på bloggportalen blogbiz.se under kategori hälsa.

För annonsering och samarbete vänligen kontakta annacarin@blogbiz.se

Vilken bloggportal bör man välja?

Jag själv bloggar på bloggportalen blogbiz för här kan jag tjäna pengar. Detta genom att jag har ingått avtal med dem och får provision på alla sponsrade inlägg som kommer in till min blogg.

Tjäna pengar på bloggen

Detta kan alla göra dvs tjäna pengar på sin blogg och sina sociala medier.

Tjäna pengar på sociala medier

Du kan även tjäna pengar på din instagram genom bloggportalen blogbiz.se

Vad är en bloggagent

Det är en person man blir tilldelad för att kunna tjäna pengar på sin blogg. Tex så är det agenten som går in på min blogg och skriver mina sponsrade inlägg. Jag behöver inte göra något utan bara bloggar på som vanligt.

Tjäna pengar medans du sover

Detta innebär att oavsett vad jag gör på dagarna så bringar min blogg pengar hela tiden.

Stärk ditt varumärke och börja blogga

Marknadsför mig själv och mitt varumärke hela tiden genom bloggen. Bloggar om hälsa och mina produkter som jag dessutom säljer. Jag får massa följare och folk hör av sig till mig när de vill köpa mina produkter.

Sedan jag började blogga så har jag fått massor av besökare. Detta blir för mig ett enklare sätt att nå ut med mitt budskap och jobba med mina produkter som säljer vidare. Vill du också sälja produkter genom dina sociala medier? Allt går numera över till att bli digitalt. Förut besökte man sina kunder numera säljer man till folk genom sina sociala medier dvs digitalt. Du kan i lugn och ro då diskutera med dina kunder om produkterna. Du behöver dessutom inte boka en tid för att besöka människor. Man svarar helt enkelt när man har tid och dessutom tar allt i sin egen takt.