Musikshow

Diggiloo 20 år

Diggilookonsert Varberg

Diggiloo är en samling av artister som turnerar ihop i hela Sverige under sommaren efter en idé av bland andra Lasse Holm.  Det har blivit en otrolig familjeshow  och i år firar dem 20 år.  Dem körar för varandra,  varje år har dem alltid en komiker med och i år är det Daniel Norberg.  Årets artister var bland andra Jessica Andersson (som är med de flesta åren), Hanna Hedlund,  Maria Sur ( från Ukraina och var med i årets melodifestival), Tomas Di Leva, John Lundvik.

Vi hade bokat biljetter till Varberg där dem satte upp showen vid fästningen.  Då vi har en bit att köra hem så hade vi bokat hotell,  alldeles mittemot campus och 5 minuters promenad . Vi kom till hotellet vid 15tiden för incheckning och gick till en närliggande restaurang för att få lite middag.

Showen började klockan 18.00 , vi hade fått perfekta platser vid scenutlöparen så vi fick väldigt