allmänt

Jyskbutikens nyöppnade

Jysk har öppnat ny butik 

 

I förra veckan var det dags för Jysk att öppna en ny butik i Kungälv.  Det har vi väntat på länge , den ligger inte så långt ifrån där vi bor så jag tycker det är jättebra.  Jag kan ta bussen dit och behöver inte vara beroende av någon som kör,  då ställer västtrafik till det och drar in bussarna som går den slingan.  Som tur är inte alla bussar utan några busslinjer får ändrad rutt.  Det är så skönt att slippa åka in till Göteborg när man ska handla.  Förutom Jysk har vi Rusta, Jula och inne i centrala Kungälv har vi ett bra köpcentrum.

Dagen för öppningen åkte vi dit efter middagen,  trots att dem öppnade redan kl 09.00 var det mycket folk och långa köer till kassan.  Men det blev ett bra köp bl.a annat en kudde fast jag är inte riktigt nöjd med den.  Det var mycket fint,  möbler, inredning med mera.

Min tidigare arbetsplats ligger i området  så varje dag I ett års tid har jag sett hur dem har sprängt bort berget som låg där och hur det har växt fram till  en butik.  Även om det är ett halvår sedan jag slutade jobba där så åker vi förbi där ganska ofta