Arbetsträning

Tillbaka till Arbetsförmedlingen

Arbetsträningen avslutad

I måndags var jag åter till arbetsförmedlingen.  Efter så många år av kamp, utförsäkran från sjukförsäkringen. Avslag på avslag på avslag.  Ingen rätt till sjukpenning, ingen rätt till sjukersättning ingen rätt till ersättning överhuvudtaget. Men så med vårdens hjälp fick jag till slut kontakt med Samordningsförbundet och med deras hjälp fick jag till slut en bra plats att arbetsträna på inom administration.

Där var jag ett år men var inte redo för arbetsmarknaden så försökte leta efter ny plats. Det var inte så lätt men fick en plats till slut på ett församlingshem. Det var flera som arbetstränade där så även om et inta var så mycket uppgifter med administration så funkade det så att jag kunde slutföra rehabsamverkan. Det var mitt under semestrarna så det tog ett tag tills jag fick kontakt med arbetsförmedlingen men i måndags träffade jag två SIUS handläggare som ska hjälpa till när jag hittat ett företag som jag kan få praktik hos som senare om allt funkar lönebidrags anställning.