Hälsa, Okategoriserade

Aloe Vera Gel

Aloe vera-dryck med vitamin C – för både insida och utsida

Aloe vera-dryck består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet, skördad vid perfekt mognad. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning.

För energiomsättning och nervsystem

Kroppens energiomsättning består av två delar: basalomsättningen (kroppens energiförbrukning i vila) och den energi som förbrukas när våra kroppar jobbar fysiskt. Så länge vårt intag av energi motsvarar förbrukningen och vår kroppsvikt är konstant, är allt i balans. Men om energiintaget blir större eller mindre än behovet kan energiomsättningen störas, vilket i sin tur kan förändra kroppens sammansättning, med antingen undernäring eller övervikt som följd. Vitamin C bidrar till normal energiomsättning.

För blodomlopp, hud och benstomme

Kollagen är ett viktigt protein i våra kroppar. Kroppen skapar kollagen på egen hand, men produktionen avtar ju äldre vi blir. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning vilket har betydelse för normal funktion hos benstomme, hud, tandkött och tänder, liksom för blodkärlens normala funktion. Vitaminet ökar också kroppens upptag av järn, vilket i sin tur är viktigt för ditt blodomlopp eftersom mineralen järn både har betydelse för blodbildning och normal syretransport i kroppen.

Bidrar till immunsystemets normala funktion.

Balanserar mag och tarm systemet.

Du får:

99,7 % stabiliserad innergele’ från högkvalitativ Aloe vera

C -vitamin, som bland annat bidrar till att motverka trötthet och utmattning.

Fri från socker, sötningsmedel, färgämnen och konserveringsmedel.

Praktisk, miljövänlig och återvinningsbar Tetra Pak förpackning.

Det finns 3 smaker: Naturell, Persika, Tranbär-Äpple

! liters förpackning, 3-pack, och 33dl i 12pack. Dem små förpackningarna är perfekt att ha med sig när man reser iväg .

Jag dricker 2 dl om dagen, 1 dl till frukost och 1 dl till kvällen. Min mage mår mycket bättre sedan jag började dricka Aloe Vera.  Jag sover inte lika hårt längre. Pga min utmattning så sover jag väldigt hårt men Aloe Veran göra att min sömn blivit bättre.

https://annacarin.myforever.se/