Inlägg

Tjockare hår

Sponsrat inlägg i samarbete med Poze Hair

Det är för tunt

Tänk dig att du planerar kläder och skor till en större fest som du är inbjuden till. Du vet exakt vad du ska ha på dig och du riktigt längtar efter att få sätta på dig kanske den där nyinköpta klänningen. Kläder, skor, en mindre väska och kappa är klart och så tittar du dig i spegeln. Hur ska du ha ditt hår ? Ska du försöka sätta upp det och köpa några snygga spännen som passar till klänningen. Nä, det blir inge snyggt för ditt hår är för tunt. Du skulle vilja ha ett tjockare hår och kunna locka till det så det hänger fint över axlarna. Men hur ska det gå till ?

Tjockare hår

I bland vill man ha det där tjockare håret vid speciella tillfällen, eller en längre period. Och det går faktiskt. Poze Hair är en sida där du kan beställa hår extensions och hårförlängning och det både om du bara vill ha en hårförlängning för speciella tillfällen eller för en längre tid. Läs mer här !

tjockare hår

Vill du ha tjockare och längre hår vid speciella tillfällen finns Clip on, Top Piece eller Wire som du lätt sätter i ditt egna hår med klämmor eller linor. Dom finns i många färger om du antingen vill ha liknande som du har eller om du vill bryta av ditt egna hår med en annan färg.  Men det finns också hårförlängning ifall du vill ha det isatt en längre tid.

Poze Hair

Poze Hair har ett stort utbud av hårförlängningar och i många färger. All information om dom olika metoderna finns med bra beskrivningar. Skötselråd och information om hur du behandlar det och hur du sätter i det. Allt hår går också att forma med lock- eller plattång. Det finns också tillbehör till all förlängning och deras egna produkter såsom schampo, balsam och hårinpackning så att du kan ta hand om ditt hår på bästa sätt.