Okategoriserade

Äntligen öppnar samhället!

Vilka underbara nyheter vi fick imorse! I nästa vecka öppnar samhället upp igen efter 2 års lång nedstängning.  Självklart får man ju vara försiktig och naturligtvis hemma om man är sjuk men det har jag fått lära mig som liten.  Jag fick aldrig gå till skolan om jag var sjuk och samma  när jag kom ut i arbetslivet.

När vaccinationen blev godkänd så bokade jag in för mig och sambon så snart det gick,  fast det var väldigt svårt att få tid.  Och för några veckor sedan fick vi våran tredje dos.

Det jag längtar mest efter är att komma iväg till Spanien där jag har hittat mitt smultronställe och rehabilitering för min onda rygg.

Vilken händelserik vecka.  Först detta besked idag och imorgon OS invigning och på lördag startar mellan igen.  🙂

Önskar er en fin kväll