Okategoriserade, Samarbete

Samarbete med Storytel och Buzzador

Jag har haft förmånen att samarbeta med Storytel via Buzzador.

Storytel har mängder av bra ljudböcker och E-böcker. För mig som har en utmattning och hjärntrötthet är det toppen med ljudböcker då jag har svårt att koncentrera mig på vanliga böcker. Jag fick upp intresset för böcker och läsandet först för några år sedan men sedan min utmattning så har det krånglat till det, då jag tappar koncentrationen efter en stund.

Min bästa stund att lyssna på böcker är när jag är på promenad och då med trådlösa hörlurar. Vill jag inte gå runt vårat bostads område, är det bara att gå på andra sidan vid skogs området eller mot de nybyggda området och vägen ner mot våran affär.

Nu denna period har jag lyssnat på en bok som heter ” En kväll i Juni i ” av Anna Lönnqvist. Uppläsare är Sofia Berntsson, hon gör det väldigt bra. När man ska lyssna på ljudböcker är det helt avgörande om det är en bra uppläsare. Jag kan verkligen rekommendera boken.

 

 

 

#buzzador #storytelssverige

Front page (se)

https://www.storytel.com/