Okategoriserade

Längtar du efter att ta körkort

Att få lite frihet

Frihet är någonting som vi alla vill ha. Tänk att sätta dig i en bil och åka iväg på en tur i det fina vädret utan att vara beroende av andra.

Men du kanske inte har något körkort än, men du vill gärna ha ett så att du kan göra allt det där du skulle vilja. Du kanske redan har påbörjat tidigare, men du blev aldrig klar men har ändå lite kunskap. Och att sätta sig på en bilskola utan att veta hur mycket du egentligen kan har du ingen lust med just nu.

Körkort

Och att ta det där körkortet skulle du vilja göra i din egna takt. Och det kan du faktiskt göra också utan att kontakta en körskola på en gång.

körkort

Teoricentalen har en app som du lätt laddar ner till din telefon. Det innebär att du inte behöver ha den mest aktuella körkortsboken då all information finns i appen.

Dessutom är ditt medlemsskap gratis, men det finns också andra paket på ett visst antal dagar att uppgradera till om du vill ha mer hjälp.

Här finns körkortsboken i olika kategorier att läsa på både svenska, engelska eller arabiska. Allt som du behöver er veta för att du ska kunna ta ditt körkort. Och din mobil har du ju med dig överallt och du kan sätta dig var du vill och läsa och gå igenom.

Förutom all information som finns i appen finns också vägmärken och över 1100 teorifrågor som du kan träna på. Alla teorifrågor är skrivna av trafiklärare och dom är också skrivna på det sättet att du klarar provet på Trafikverket när du kommer så långt.

Ju oftare du är inne på appen och tränar på frågor märker den vad du behöver både lättare och svårare frågor på. Och du ser ditt resultat i appen på vad du behöver träna mer på.

Har du svårt att sitta och läsa för mycket text och tappar koncentrationen ? Då har Teoricentralen också ljuduppläsning som du kan få hjälp med.

Dessutom kan du chatta med Teoricentralen. Det kan vara frågor om själva körkortet eller något svar du fått på en fråga som du inte riktigt förstår. Så titta in och utforska sidan du också.