Livsstil

Söndagspromenad

Söndagspromenad

Efter att ha följt Vasaloppet imorse på tv så blev det en skön promenad i solen men blåsten var kall så det blev att dra på termo byxorna. Än är det för tidigt att lägga undan vinterkläderna. Vi bor väldigt bra, lugnt och skönt och har många olika promenadvägar att välja på.  På ena sidan har vi skogen, på andra sidan har vi ridskolan med hästarna som betar på ängarna när vi tittar ut från balkongen. Och ca 15 minuters gångväg till City gross.  Och däremellan ett nytt område som håller på att byggas. Det kommer utvecklas mycket här så jag tog en promenad över ängen där dem har en grusad väg sedan vände jag och gick hemåt för det blev så kallt i vinden.  På mina promenader brukar jag lyssna på musik eller ljudbok så är det lättare  att ta sig ut. Just nu lyssnar jag på ” Den lilla bokhandeln i Hamnen” av Jenny Colgan, Jag gillar den bokserien. Och med trådlösa hörlurar. Dessa JBL lurar fick jag prova under en månad i samarbete med Review Club och göra en bedömning. Efter prövotiden fick jag köpa loss dem mot en viss procent.

Bild nr 1: Här är huset vi bor i bakom hästarna.  Flerfamiljshus med loftgång.  Fotot är taget på gångbanan bredvid ridskolan.

Bild nr 2: Är det nya området som tar fart. Blivande bostadsrätter. Kul att området växer bara inte all skog försvinner.

Bild nr 3: Ridskolan taget från gångbanan på väg hemifrån.