Okategoriserade

Solig Helg

Igår blev det middag ute på köpcentret, imorgon måndag 1 mars blir det ju åtstramningar i restriktionerna igen.  Ännu hårdare med att bara 1 i hushållet får handla och äta på ute på köpcentret som ligger öppet.  Och jag har upptäckt en så god kebabtallrik på Foodhall på Kungälvs köpcenter så jag sa till sambon om vi skulle passa på att äta ute igår för vi vet inte hur länge dem restriktionerna håller i.

När vi kom dit på 2 plan så håller dem på att bygga ut en lokal där Gina Tricot ska flytta in. Köpcentret är bara 2 år gammalt och nu kommer ytterligare en klädbutik som jag gillar. Så skönt att slippa åka iväg till stan när man ska köpa kläder mm.  Att ha köpcenter på orten man bor är så skönt och underlättar vardagen.

Idag,  söndag tog vi en tur till Stenungsund och träffade en bekant till min sambo. Vi tog fika korgen med oss och satte oss vid bryggan mittemot Hotell Stenungsbaden, strålande sol, hav och jag fick en ny vän 🙂

På Stenungsbaden har jag varit och dansat många, många gånger. När jag fick upp mitt intresse för buggdansen så var vi några tjejer som åkte ofta och dansade där när jag var i 20 årsåldern.  Och på fredagar hade dem gratis inträde för tjejer  före kl 21.00 så då var vi där varje Fredag en period. Vilken härlig tid edet vae