Föreningsliv

Förenings möte

Igår var det dags för höstens distrikts möte.  Första fysiska sedan pandemin.  Vi träffades på Lökebergs konferenshotell, en gammal mysig byggnad.  Vi fick först kaffe och smörgås när vi kom dit och det började klockan 10.00 med bland annat verksamhets planen för nästa år.  En del presentationer från höstens händelser.  Klockan 12 var det dags för lunch som bestod bland annat av flera sorters sillar,  lax, sallad. Varmrätten var potatisgratäng och kött,  dessert äggost, äpplekaka med vaniljsås och en hel del andra godsaker.

Och dem hade även glutenfria och laktosfria alternativ. När vi hade ätit blev det en liten promenad runt området tots regnet.

Efter lunch hade vi seminarier och som vi fick välja 2 olika per person,  och där var det även lite workshop.  Väldigt intressanta områden.

Mötet slutade vid 16 och då var vi rätt trötta men vi hade inte så långt hem.