Inlägg

Vad har du på dina väggar ?

Sponsrat inlägg i samarbete i samarbete med K3 Måleri

Varför slita själv

Har dina tapeter börjat bli fula eller blekna ? Eller dom kanske har suttit uppe så länge att du börjat tröttna på dom. Det kommer ju så mycket nytt och fint hela tiden.

Men att tapetsera är ju också mycket planerande. Du ska riva ner dom gamla, spackla väggarna och sen sätta upp nya som du hittat. Men du kanske också vet vad du vill ha men vet inte om det passar in.

väggar

Du får hjälp med dina väggar

Det finns ju ett mycket enklare sätt. Och det är att anlita K3 Måleri som både målar och tapetserar. Då slipper du både allt förarbete och att tapetsera själv. Och så vet du att det blir ordentligt gjort från början. Speciellt om du hittat en tapet som är mönsteranspassad och kräver lite mer arbete.

K3 Måleri jobbar i Stockholm med omnejd och i Uppsala. Dessutom jobbar dom med både tapetsering och alla slags måleritjänster. Du skriver lätt in på deras sida vad du behöver hjälp med och får hjälp därefter. Alla priser är fasta så du lätt kan se vad det skulle kosta dig. Och har du rätt till ROT-avdrag så dras det direkt på fakturan.

Du kan få hjälp med så mycket mer

Varför inte passa på och renovera lite mer i ditt hem när du ändå håller på. K3 Måleri kan hjälpa dig med det måleriarbete du behöver också. Vill du ha nya tapeter eller ny färg i ditt kök så kanske du också vill måla om dina köksluckor. Eller kanske ditt tak, golv eller andra snickerier.

Har du ett hus som behöver målas om, eller kanske staket runt huset ?! Allt kan målas om vare sig det är trä, betong eller något annat material. Allt kan målas eller målas om med rätt färg och erfarenhet.