Föreningsliv

Online möte

Ikväll har det varit online möte igen.  Pandemin har ställt till mycket I samhället men något som jag fått lärt mig är att lära mig använda digitala plattformar och ha möte eller utbildning online.  Jag är en del aktiv inom föreningslivet och hela 2020 har det varit möten online bortsett från några enstaka möten i början av året och än så länge fortsätter de digitala mötena och utbildningarna.

 

Då mötet började kl 18.00, på bästa kaffe tid och både jag och sambon skulle vara med på mötet så förberedde vi kaffet en stund innan.  Då det är semledagen idag så hade vi köpt semlor.  Jag som är både glutenintolerant och laktosintolerant så lyckades vi få tag på glutenfria semlor med laktosfri grädde.

Det var ett långt möte så nu ska jag bara koppla av vid tvn innan jag säger godnatt