Okategoriserade

Vårfint på graven

Lite besök

Idag har vi varit på mina föräldrars grav och gjort vårfint.  Min mamma skulle fyllt 86 år igår men jag hade ingen möjlighet att åka till graven då.  Först tog vi en fika på café Truls,  ett lite mysigt café längs vägen med antik inredning, alldeles intill handelsträdgården.  Det blev kaffe och glutenfria pannkakor för min del,  Dem kan ordna glutenfritt till det mesta som serveras där  det kan vara bra för er som inte tål gluten.

I handelsträdgården blev det lite penséer och en pelargon,  jag älskar pelargoner och där har dem även ett pelargonmuseum. Absolut värt ett besök om ni är på västkusten.

Innan hemfärd blev det ett besök hos en släkting,  det är inte många kvar  nu så man blir lite eftertänksam

Och vi tog vägen förbi mitt barndomshem där jag bodde från ca 8 års ålder.