Okategoriserade

En dag på min arbetsträning

Min arbetsträningsplats

Idag vill jag berätta om min arbetsträningsplats och vad jag gör.  Dem arbetar med el och larmsystem. Jag har haft en otrolig tur som fick den platsen. Ni som känner mig vet ju hur jag har kämpat i så många år. Med tur att komma in på Samordningsförbundet så fick jag den hjälp arbetsförmedlingen nekade mig. Jag hade gjort ett antal arbetstränings försök samtidigt som avslag från försäkringskassan. Men till slut var det någon som ville lyssna på mig, ge mig en ny chans och jag klarade det! Jag har lugna medarbetare, handläggare och chef. Precis vad jag behöver och jag känner en samhörighet med dem andra.

Jag kämpar på

Jag jobbar 10-12 måndag till fredag, åker bussen nästan alldeles utanför, gör ett byte och sedan går jag 5 minuter.

Jag har en laptop och en större skärm som är kopplad till laptoppen. Jag lägger in dokument och uppgifter som inte ligger inlagt digitalt. I början skannade jag in olika dokument, och nu skriver jag in olika uppgifter. Jag känner av min hjärntrötthet men tar alltid en bananpaus runt  11-tiden för att fylla på energi. Sitter ensam på mitt kontor men har dörren öppen så jag ser och hör dem andra.