Arbetsträning, Hälsa

Min arbetsträning

Mina arbetsuppgifter

Nu har jag varit på min arbetsträningsplats en tid och hittat det som funkar för mig.  Det är bland annat bakning. Varje onsdag bakar vi och jag kan baka glutenfritt. Vi har gjort chokladsnittar och glutenfritt bröd. Jag har påbörjat att virka en städtrasa. Jag har inte virkat sen skoltiden men nu går det riktigt bra. När jag behöver gå undan eller när ryggen inte är på topp för jobb så kan jag sätta mig med virkningen . Väldigt avkopplande tycker jag.  Det som är mest jobbigt är arbetsresorna , med bussbyte och väntetid.

Utomhusaktiviteter

På fredagar har vi alltid utomhusaktiviteter; förra fredagen grillade vi. Vi har en grillplats i skogen med viloplats dit vi går ibland. Där kan vi även ha avslappningsövningar men promenader i skogen går inte jag med på, det funkar inte för min rygg.

Igår var vi på besök hos hembygdsföreningen, det var väldigt intressant. Våran guide berättade om kvarnen som hade blivit ditflyttad då motorväg och industriområde skulle byggas. Vi fick även gå in i en stuga där det var en känsla att komma tillbaka till början på 1900-talet. Det fanns en Bohusdräkt som jag har som min mamma har sytt och äggostformar i trä så jag blev väldigt nostalgisk då det påminde om min barndom