Aloe Vera, Forever Living, Hälsa, Jobba Hemifrån, Teamträff

Företagsevent

Scandinavian Gathering

Förra lördagen var jag på ett otroligt bra företagsevent med Forever Living.  Det är varje år men på grund av pandemin har det inte varit live på nåra år. Och det var mitt allra första sedan min start i företaget. Företaget firar 45 år i år och 25 år i Skandinavien där huvudkontoret ligger i Mölndal utanför Göteborg.

Det hölls inne på Svenska mässan i Göteborg med start med lite mingel, en massa nya kollegor som jag inte hade träffat tidigare. Det var återförsäljare från Sverige, Danmark, Norge och Finland.  Det började klockan 12 med flera bra föreläsare, utbildning och firande av alla som gjort ett extra bra jobb under året.  Efter ett par timmar blev det lunchpaus, till oss som hade beställt specialkost blev det bland annat räksallad. Det blev lite tid att mingla och prata mer med andra man inte träffat tidigare och även de man inte träffat på länge,

Föreläsningarna fortsatte efteråt och mycket bra event var det. På kvällen blev det tre rätters middag och med liveband. Det var 90tals tema så bandet spelade bara 90talsmusik och många hade klätt ut sig i 90tals kläder.

 

Är du nyfiken på hur vi jobbar kika in den här länken

Aloe vera