Skip to content
Nyår

Gott nytt år

GOTT NYTT 2023

Årets sista inlägg blir detta.  Hoppas ni har en fin nyårsafton,  jag och sambon har tittat på fyrverkerier på Bohus fästning och till middag har vi beställt buffé som bara ska värmas. Den hämtade vi tidigare idag. Riktigt gott var det. Fläskfile´. kyckling,file som var marinerade, rostbiff, parmaskinka, ost, vindruvor. potatisgratän och bröd.  Till kaffet har vi budapestbakelse och alkoholfritt bubbel till tolvslaget.

Lite händelser under 2022

Karriär mässigt var det bra då jag hade en väldigt bra arbetsträningsplats efter 5 års kamp. VAr så stolt över mig själv att ja lyckades klara jobba 25%. Tyvärr fick jag inte fortsätta där så nu letar jag ny plats, det ser positivt ut är allt jag kan säga nu.

I April var olyckan framme och jag bröt fotleden så det blev gipsat ben under 6 veckor,  fotleden läkte inte som den skulle så det blev ortos stövel och sjukgymnastik, en  väldigt tuff period. Under hösten kunde jag obehindrat, tyvärr har det börjat kännas igen vid belastning så det blir att kontakta sjukgymnasten efter helgerna.

Sommaren var härlig, dock lite för varm även för mig som älskar värmen.  I slutet av November och början av December var det föreningsresa till Bryssel med studiebesök i EU-parlamentet, en oförglömlig resa.

Luciadagen var inte så rolig, då fick jag ett rejält migränanfall, så jag låg och spydde hela dagen. På kvällen fick jag no och åkte till akuten. Efter många timmar fick jag till slut träffa läkaren och efter ytterligare tid fick jag medel intravenöst så jag till slut kunde åka hem. Ett oerhört tufft dygn.

Nu har jag en lugn nyårshelg med sambon. Vi ses nästa år.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *