Skip to content
Aloe Vera, Hälsa, Jobba Hemifrån, Livsstil, Samarbete, Teamträff

Julhandla lite Aloe Vera för din hy

Samarbete med Aloe Vera

Julhandling

Släpp stressen över att inte hinna springa i affärerna för julhandlingen, och shoppa i min webbshop. Sitt lugnt hemma i soffan med datorn eller surfplatta i knät och  kika runt vad som finns i min webbshop.  Hälsoprodukter baserad på ren Aloe Vera produkter inom hälsa,  kosttillskott,  hudvårds produkter.

FOREVER LIVING PRODUCTS

Jag samarbetar med Forever Living products som är ett familjeägt företag.  Dem äger sina plantager,  gör allt från att skörda,  producera,  produkterna går igenom mycket tester så alla produkter är godkända och du vet vad du får. Företaget startade 1978 i USA och finns nu i 170 länder. I Sverige har det funnits sedan 1998 och i Mölndal ligger huvudkontoret för Skandinavien.  På kontoret sitter alla personal som bland annat hjälper återförsäljarna med löner, support,  med mera.  Vi har utbildningarna där varannan vecka. Eventet är inte bara nyttiga att gå på utan också väldigt roligt där vi får träffa kollegor från hela världen. Under pandemin fick vi lära oss att jobba digitalt och det fortsätter vi även nu med att göra.

Skulle du vilja veta mer om hur vi jobbar kontakta mig.

Följer du länken får du 5% rabatt på hudvård

aloevera

Vi har alltid 90 dagars nöjdkundgaranti på alla produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *