Skip to content
Bryssel, Resor

Resan till Bryssel

Bryssel 

I veckan var jag på föreningsresa till Bryssel.  Jag har tidigare varit flygrädd då jag är både höjdrädd och har klaustrofobi men den här resan gick ändå bra.  Detta var kmn fjärde flygresa och jag hade förberett mig mentalt,  jag hade lyssnat en del på mindfulness hemma innan, så  det gick bra och jag hade mycket stöd av mina reskamrater men jag var ändå väldigt nervös när jag gick ombord på planet.  Jag hade korsord med mig och många som pratade runt mig och när planet hade lyft så släppte allt.

När vi hade landat så fick vi gå på  en buss som körde oss till andra änden av flygplatsen, där vi fick hämta vårat bagage.

Bryssel flygplats är väldigt stor och sist jag var där å var det långa gångband man kunde gå på istället för att gå hela sträckan.

Vi var framme vid hotellet vid 15 – tiden.  Då hade vi fri tid till 18.00 då vi skulle samlas innan middagen hi hade bokad på restaurangen för gemensam måltid.

Mer om Bryssel resan kommer  nästa inlägg

Landvetter Flygplats Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *