Skip to content
Celiaki, Glutenfritt, Jullbord

Årets första julbord

Hamnkrogen, Göteborg 

Idag har vi varit på årets första julbord,  med Celiaki föreningen i Göteborgs området.  Jag har varit medlem i Celiaki föreningen sedan jag fick diagnosen 2017. Och varje år ordnar föreningen julbord på Hamnkrogen,  en restaurang på Liseberg som är väldigt populär. Under pandemin blev det av förståeliga skäl inget men förra året var det dags igen men då kunde vi tyvärr inte gå m då det  krockade med  min sambos 50års dag som hi firade på annan ort.

Vi fick först glögg och pepparkakor på utsidan medan vi väntade i kön på att få komma in.

Det var mycket god mat,  en mängd olika sillar,  lax i olika sorter,  räkor och krabbklor, prinskorvar,  köttbullar,  revbensspjäll. Kaffe och till dessert var det pannacotta, risgrynsgröt i väldigt små portionsmuggar, frukt, pepparkakor med mera. Och allt var glutenfritt.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *