Skip to content
Mamma Mia, Musikshow, Rondo

Mamma Mia The Party

RONDO

Vi har varit på Rondo i Göteborg och kollat Mamma Mia the party. Den har gått rätt länge nu och vi var där i  Februari och firade våran årsdag,  nu har dem börjat med familjeföreställning,  det hade dem inte i våras, så nu hade vi med bonusdottern.  Restaurang gästerna blir serverad maten under showen, som publik sitter man vid runda bord eller uppe på balkongen. Dem har otrolig fin smyckning och man får verkligen känslan av att vara i Grekland.  Blir serverad grekisk mat, 4 rätters med bland annat oliver, tzatziki, fisk, kött och till dessert blev det jordgubbs pannacotta med kaffe.

Det var inte bara sång och dans, det var även akrobatisk uppvisning och så mycket bra musik

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *