Skip to content
Arbetsträning

Sista arbetsdagen

Avslut arbetsträning

I fredags slutade jag på min arbetsträningsplats som jag har varit på det senaste året.  Jag har trivts väldigt bra och det har varit en perfekt arbetsplats för mig.  Lugn arbetsplats trots att det var ett kontorslandskap. Bra chef, handledarna har varit väldigt bra och lugna, haft mycket tålamod mig. Utöver ryggvärken så har jag även utmattning och blir hjärntrött, vid mycket läsning, läsa siffror, mycket ljud. Jag har lärt mig mycket inom det administrativa arbetet, lärt mig mycket om olika termer med mer inom el-larm branschen.

Det blev dock en liten paus i våras när jag olyckligt föll i en trappa och bröt fotleden. Jag var sjukskriven i två månader, började jobba igen runt midsommar och sedan lite semester. Eller rättare sagt mina handledare gick på semester och då var jag hemma.  Så nu är det till att leta upp en ny arbetsträningsplats tillsammans med arbetsförmedlingen. Jag klarar 25%  men känner att jag behöver mer tid på mig.

Avslutningslunch

Idag hade jobbet avslutningslunch för mig, när jag kom till jobbet så åkte vi till ett lunchställe i närheten, jag åt vegetariskt. Det var någon sorts bön biff, jag brukar inte äta vegetariskt men det var riktigt gott. Efter lunchen fick jag åka med där dem beställer sina arbetskläder och fick välja något som jag ville ha . Jag valde en vinterjacka.

Jag känner mig riktigt stolt över min resa jag gjort, jag har klarat av att slutföra en arbetsträningsperiod, jag klarar av 25 % och jag har utvecklats som person och mår mycket bättre nu.  Och jobbet var väldigt nöjd med mitt jobb också

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *