Skip to content
Boktips, Psykisk ohälsa

Boktips

Idag vill jag komma med ett boktips

Jag har läst Frida Boisens bok : ” Du är inte längre min dotter” som jag verkligen rekommenderar. En väldigt gripande bok om Fridas uppväxt, som skilsmässobarn,  övergrepp, fysisk och psykisk misshandel, psykisk ohälsa. Jag hade ingen aning om hur hennes uppväxt hade varit och i vissa kapitel gick det inte att hålla tårarna borta. För mig var det även speciellt att läsa om hennes pappas sista tid. Han bodde i närheten där jag växte upp så kände igen mig där hon beskrev var han bodde med mera.

Berätta aldrig det här

Jag har även läst boken innan,  “Berätta aldrig det här “, den var lika gripande den. Böckerna finns även som ljudbok om man hellre vill lyssna istället för att läsa.  Trots min hjärntrötthet som gör det svårare att läsa böcker så klarade jag ändå ta mig igenom båda böckerna. Fast det tog sin lilla tid.  Jag fick även äran att få boken signerad av Frida.

Jag har följt Frida en längre tid på sociala medier,  sett henne på Tv3:s “Trolljägarna”.  Det är väldigt starkt att berätta och skriva böcker om sånt man varit med om som hon har. ❤

 

 

‘.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *