Aloe Vera, Hälsa, Jobba Hemifrån, Stockholm

Företagsevent i Stockholm

Forever Sucess Day 

Förra helgen var det dags för mitt första Forever Sucess Day i Stockholm, jag började som återförsäljare i slutet på 2019, strax innan pandemin slog till. Så under den tiden har alla event varit online men nu var det dags. Vi var på Waterfront Congress i centrala stan.  Innan det började så var det mingel och så länges sedan man träffades i riktiga livet, och vissa var det första gången jag träffade.

Det var utbildning, några ledare som berättade sin story, jag antecknade allt jag kunde och så mycket positiv energi det gav mig. Jag fick även mycket positiv feedback av kollegor då jag åkt till Stockholm själv, bo ensam på hotell, och leta upp eventlokalen. Men jag ville så gärna med så det gjorde jag gärna.

Det blev ca 1,5 timmes lunch så jag och en kollega hittade till slut ett litet matställe på centralen. Centralen låg ju alldeles intill congresshallen så varför gå långt då? 🙂

Efter lunch blev det mer storys,  utbildning och recognition, för alla som blivit återförsäljare, och även för stegen ovanför under 2020,2021, 2022 fram till nu och jag fick gå upp på scenen, vilken lycka! Och så stolt jag var över mig själv. Trots allt jag måste gå igenom och kämpa mot myndigheterna så har jag lyckats med något sån här!  Något som verkligen stärkt min självkänsla.

Vill du veta mer om hur vi jobbar och om affärsmöjligheten så kontakta mig för mer info

Kan vara en bild av 2 personer och personer som står