Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Diggiloo 2022

MUSIKKONSERT

Fredagen 29 Juli åkte vi till Vänersborg för att se på Diggiloo, det var 5e gången för oss. I år hade vi bokat in hotellövernattning för att slippa åka hem sent på kvällen då showen brukar sluta vid 23-tiden.

Vi hade bokat in oss på Strand Hotell, väldigt centralt och en kort promenad till konsertområdet. Vi checkade in vid 15-tiden för att lite senare gå ut och äta lite mat innan showen. Vi hittade en glutenfri pizzeria i närheten, så det fick det bli.

Showen började 19.00 och vid 18 var vi på plats, väldigt nära scenen så vi hade fått en väldigt bra plats. Där fanns restaurang tält, shop att köpa diverse material som T-shirt, solglasögon med logga på med mera.

DIGGILOO

Lite info om showen, Diggiloo är  en uppsättning med olika artister som dansar och bakgrunds sjunger för varandra och i år var det bland annat Jessica Andersson, Mariette, Lena Philipsson, Robin Bengtsson, John Lundvik.  Det var Lasse Holm som startade en gång och 2023 har dem 20 års jubileum. Jag rekommenderar den verkligen. Dem turnerar runt över hela Sverige

Läs mer om Diggiloo´s saga här Läs mer här

 

 

 

 

 

Lämna ett svar