×

Du slipper lyfta själv

Har du mycket livsmedel du måste flytta till nästa bostad?

Du slipper lyfta själv

Sponsrad inlägg

Varför inte ta hjälp från början till slut?

Bostadsmarknaden är lite upp och ner just nu, men det är många som åker runt och tittar på både hus och lägenheter för att planera en flytt. Och att planera allt noga från början till slut är ganska skönt. Varför göra allt så komplicerat och försöka fixa allt själv när det finns hjälp till just allt idag. Och dessutom du slipper lyfta själv.

Har du mycket livsmedel du måste flytta till nästa bostad?

Har du mycket livsmedel du måste flytta till nästa bostad?

Du slipper lyfta själv

När allt är klart inför en flytt så tänker man inte på allt som nu måste göras och planeras. Man vill ju få nyckeln i handen och bara flytta in i sin nya bostad. Men för att kunna göra det måste allt i din bostad packas ner, flyttas och sen packas upp. Och att göra allt det själv kan ta mer tid än det egentligen behöver.

I Stockholm kan du få flytthjälp med allt vad du önskar och vill ha hjälp med.

Om du tar hjälp av Grabbarna Flytt har du tid att göra alla dom där andra sakerna som man inte tänker på i första taget. Att ändra adress är det man först tänker på, men håll uppsikt på allt som kommer i din brevlåda så du inte glömmer något som tex elen, tv abonnemang och hemförsäkring.

Vad kan du få hjälp med?

Allt som har med din flytt att göra kan du få hjälp med. Istället för att åka och köpa en massa flyttkartonger och inslagningspapper till ditt porslin så kan du få allt nerpackat. När det väl är dags att flytta så flyttas alla dina kartonger och möbler till din nya adress.

Men du får inte glömma din gamla bostad. Hur ser den ut efter din flytt då det ska flytta in en ny familj. Och att städa den kan både ta mer tid för dig att göra det och när du flyttat in i din nya bostad vill du hålla på och pyssla där.

Du får en gratis offert hemskickad till dig när du skrivit i dina önskemål så för att din flytt ska gå så smidigt som möjligt börja planera i tid.

Publicera kommentar