Livsstil, Valborg

Trevlig Valborg

Annorlunda Valborg

Trevlig Valborgsmässo afton till er alla. För mig blir det hemma med foten i högläge. I tisdags eftermiddag ramlade jag och bröt foten. Jag skulle åka till vårat Aloe Vera kontor och köpa in det dem sista produkterna inför marknaden jag skulle stå på igår fredag. Jag hade haft mycket omkring mig senaste tiden och kände att jag var för trött. När jag kom till trappan så trampade jag fel , föll och på något sätt fick jag vänsterfoten under trappsteget och det kändes som foten gick av. Jag skrek högt och personalen kom ut och hjälpte mig. Dem larmade ambulansen, jag fick lite frukt vatten, Argi, filt, dem pratade med mig hela tiden. Strax efter fallet kände jag att jag höll på att svimma, väldigt obehagligt. Det tog ca 1,5 timme innan ambulansen kom, men när dem äntligen kom så kände jag mig verkligen i goda händer.  Det gjorde störtont när dem skulle ta av skon och känna, jag kunde inte stödja alls på  foten men kanske var det bara en stukning. Dem linda in foten i en skena och bandage runt.

Akuten

Jag kom snart in till akuten där fick jag jag ligga drygt en timme tror jag, innan jag fick smärtstillande och tid till röntgen.  en stund efter det fick jag komma in på ett rum och strax träffa läkaren. Det visade sig att det var en fotleds fraktur, det blir gips i 6 veckor och lära mig att hoppa på kryckor. Och rejäl smärta. Hr fått smärtstillande och fick ställa in marknaden men satsar på nästa marknad istället. Det viktiga är att foten läker som den ska.  Och jag kan ju jobba med sociala medier trots att jag ligger med gipsad fot i soffan.

Ha en fin helg