Aloe Vera, Hälsa

Hälsomässa

Den här veckan är det mycket planering,  Det har varit fullt upp men jag är noga med att ta pauser och planera i god tid.

Imorgon lördag ska jag stå med som utställare på Hälsomässan i Ellösparken på Orust.  Så har ni vägarna förbi eller är i närheten så titta gäller förbi.  Jag erbjuder Aloe vera baserade produkter inom hudvård och hälsa,  kosttillskott.

Det är en mängd olika utställare inom hälsa som kommer att delta.  Och jag kommer att erbjuda särskilda mäss erbjudande under dagen.

 

https://annacarin.myforever.se/

ELLÖSPARKEN

I Ellös är jag uppvuxen från 7,5 års ålder och i Ellösparken har jag varit massor under min uppväxt tid.  Bio inomhus, julfest,  Lucia kröning.  Utomhus var det mycket dans på somrarna, många kända artister har uppträtt där, och mycket mer.

Det blir övernattning hos en kompis på orten och hemfärd imorgon kväll