Musikshow, Rondo

Mamma Mia – The party

Äntligen

I förra veckan var det äntligen dags för oss att gå på den efterlängtade showen på Rondo i Göteborg. Vi bokade redan i november 2019 för att gå 30 december 2020 men pandemin slog till och showen blev framflyttad två gånger men 16 februari blev det dags för oss.

Vi var på plats 18.30 och showen började 19.00, vi blev visade till vårat bord, där förrätten redan var framme och glutenfritt bröd till mig.  Det var tsatziki,  oliver med mera.   Vi satt en trappa upp på terrassen och allt var utsmyckad så man verkligen fick Medelhavs känsla och att man faktiskt  var i Grekland.  Dem sjöng och dansade mellan borden där publiken satt,  det var otroligt bra gjort och får ni möjlighet att boka biljett så rekommenderar vi den verkligen. Det är ju så många bra låtar av ABBA.

 

ABBA lovers

Både jag och sambon gillar ju ABBA, vi har sett båda filmerna hur många gånger som helst. När vi är i Stockholm på semester så vill vi alltid gå in på ABBA  museet,  det ligger vid Gröna Lund om ni inte har varit där