Okategoriserade

Negativt covid test

Lite vila

Det har varit en tuff vecka,  i söndags morse när jag vaknade hade jag ont i halsen.  Höll mig varm som jag brukar den här årstiden för min värk skull. Drack te och vilade men fram på eftermiddagen så somnade jag och det brukar jag inte göra på dagen och även kände mig lite febrig.  Så det blev att sjukskriva mig på måndagen,  vårdcentralen hade drop in tid för uthämtning av covid test på morgonen så gick dit,  fick ett test med mig hem.  Jag behövde lämna in testet före 11.00 och fick inte gå in någonstans utan stå ute.  Men det gick ju inte så jag gick hem,  i uppförsbacke, ont i  huvudet. Vilade med värme dyna och tens och duntäcket.  Gjorde provet traskade ner till vårdcentralen igen för att lämna provet.  Som tur var hade jag tillgång till gång stavar annars hade jag nog inte klarat av att gå hemåt själv.

På tisdag kom svaret och jag var negativ men rätt risig ändå.  Men nu är jag på benen igen och på måndag ska jag åka till jobbet.  Har varit frisk ett par dagar.