Hälsa, Vaccination

Covid vaccinering

DOS 3 

Igår var det åter dags för sambon och mig med covid vaccineringen nr 3. Denna gång var det lättare att få tid bokad och vi behövde inte åka utanför orten, dem andra gångerna fick vi åka till Göteborg men nu bar det på ortens  fotbollspats klubbhus.  1 och 2 fick vi Pfizer men nu fick vi Moderna, förutom väldigt ont i armen så kände jag en del illamående på kvällen innan jag skulle lägga mig. Vaknade till och från i natt med illamåendet kvar, ont i vänster arm när jag la mig på vänster sida. Så idag blev det att vara hemma från arbetsträningen och bara sovit stundvis. Nu på kvällen är det “bara” armen som gör ont. Hoppas det släpper snart, för det är väldigt jobbigt det här.  Men det är skrämmande hur den här senaste varianten sprider sig i samhället. Här i Kungälv är det väldigt stor spridning och många i vårat bostadsområde som drabbats.

Ta hand om er