Inlägg

Mys i mörkret

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Vi behöver ljus i mörkret

Vintern är en härlig årstid. Dock så är det väldigt mörkt innan snön har kommit. Eftersom snön är vit så gör det allting så mycket ljusare. Många tycker att november är en utav de värsta månaderna eftersom det är så mörkt. Andra tycker att det ändå är ganska mysigt eftersom det snart är jul.

Många blir som sagt lite deppiga i höst och vintermörkret. Då kan det vara bra att äta D-vitamin och köpa sig en ljus lampa att sitta framför. Det kan låta lite löjligt, men det finns lampor som är till för att vi ska må bättre under vintern. D-vitamin får vi från solen under sommarhalvåret, men eftersom vi inte kan vara säkra på när solen kommer så kan det vara bra att fylla på sin dagliga dos med D-vitamin.

Man ska också försöka njuta av mörkret och den mysfaktorn det ger. Passa på att pyssla hemma. Gör om, mublera om, måla, det finns massor av saker man kan göra för att få det extra mysigt.

Passa på att ta hand om dig själv och din partner. Laga goda middagar, gå på bio eller gå ut på en dejt. Hemma kan man tända ljus, ge varandra massage och ta ett skumbad tillsammans. Häll upp ett glas bubbel, ta ett bad och ge er sen in i sovrummet och mys.

Varför inte liva upp mörkret med lite leksaker till sovrummet. På Sinful hittar massor av roliga saker som livar upp hösten och vintern. Se alla deras vuxenleksaker på deras hemsida. Det finns allt från massagoljor till mer avancerade saker. Sexiga underkläder är någonting de flesta gillar. De skickar alla sina saker i diskreta förpackningar så ingen behöver veta vad ni har beställt. Varför inte ge det som en julklapp till din partner?