Jobba Hemifrån, Livsstil, Teamträff

Teamträff del 2

Fortsättning från Del 1

 

När alla hade kommit upp ur badet så började vi göra oss iordning inför kvällen och dem skulle göra middagen, förberedde den.  Vi skulle ha mexicansk afton och vi hade även delat upp oss så vi hade bara vissa färger på kläderna.  För att spexa till det lite så skulle vi även ha lösmustasch, jag var klädd i röd klänning, röda tights.  Vilken underbar kväll vi hade, med mycket skratt och glädje!

På söndag  morgon blev det frukost och lite packning då vi skulle lämna stugan vid 11.  Efter frukost blev det även en stunds workshop, packa färdigt och städa. Mitt tåg skulle gå 11.30 från Laholm station så jag fick åka med en av kollegorna till stationen, vid Falkenberg var det byte till ersättningsbuss till Göteborg för något spårarbetes skull. Lite vila och avkoppling  på bussen. Framme i Göteborg kom sambon och hämtade mig. Åh vad skönt det var att komma hem Men så mycket positivitet och energi jag hade med mig hem .

Är ni nyfikna på hur vi jobbar? Kontakta mig så berättar jag mer.