Sommar, Varberg

Diggiloo 2021

DIGGILOO 2021 VARBERG 

 

Ett av våra semester äventyr var när vi var på årets Diggiloo show i Varberg.

Vi har som tradition att se den live varje sommar.  2020 blev det inställt på grund av pandemin.  Då hade vi bokat biljetter till Vänersborg, när pandemin kom och dem ställde in fick vi behålla biljetterna till 2021 för att se vad som hände i världen.   I våras blev det klart att dem skulle köra i sommar men vissa orter blev inställda men vi som hade biljetter dit,  bland annat Vänersborg,  fick välja om vi ville omboka till annan ort så vi valde Varberg som är närmaste ort för oss. Vi bokade in en övernattning på Varbergs stadshotell och Asia Spa, där var vi senast när vi firade min 50 års dag i Oktober förra året.

Vi hade incheckning kl 15.00  så vi anlände till hotellet tunt halv 3, när vi ställer oss i kön i receptionen ser vi Per Andersson.  då vi var lite tidiga så passar jag våra väskor medan sambon flyttar bilen,  innan vi fått rumsnyckeln så ser vi Tommy Nilsson, Magnus Carlsson, Sara Dahwn Finer, Tusse.  Det visade sig att hela uppsättningen bodde på samma hotell!.  När vi kom in i hissen och trycker in våran våningsknapp så kommer Magnus Carlsson och hälsa, det lever jag på länge!

En stund efter att vi kommit till rummet så gick vi runt hörnet , där hitta vi en pizzeria som serverade glutenfritt.  Runt halv 5 gick vi bort till konsert området. Det var välplanerat med corona restriktionerna med 2 meters mellanrum mellan sällskapen.  Helt fantastisk personal och alla som hjälpte till.

När vi letat upp våra platser så tog jag upp selfiepinnen börja ta lite kort och då kom två reportrar från Hallandsposten och ville intervjua oss och fotografera oss så vi kom med i ett litet reportage i Hallandsposten.  Vi hade fika korg med oss och kl 19.00 startade showen vilken show!! Kan verkligen rekommendera om ni vill se en mix av bra artister, show och mycket kul.

När vi kom ner till frukosten så mötte vi David Lindgren och hans familj och bytte några ord och när vi checkade ut mötte vi Frida Öhrn.  Så det var en hellyckad helg som avslutades vid strandpromenaden innan vi åkte hem.

 

Frida Öhrn
Jessica Andersson
Magnus Carlsson
Varbergs Stadshotell o Asia Spa