Sommar

Frukost på balkongen

 

Balkongfrukost

 

Vilken sommar vi har, för den som älskar värmen! Och det gör jag,  jag har inte så mycket värk då men det som är jobbigt är ju att det är svårt att sova.  Trots fläkt som står på hela dagen. många morgnar den senaste tiden har jag vaknat vi 07 tiden, det gjorde jag även idag men kände vi 07.30 att det inte var någon ide´ att ligga kvar så jag steg upp, 5 minuter innan sambon kom hem från jobbet. Det brukar inte hända då jag är trög på morgonen.

När jag gjorde iordning frukosten var det 18 grader ute så det blev frukost på balkongen. Åh vad det var mysigt!  Det har jag inte gjort på många år, innan jag flyttade till Kungälv.  Där jag bodde innan jag flyttade till min sambo hade jag bara en liten 1a med fransk balkong.  Där var det förmiddagssol på den sidan jag hade fönstren och inga möjligheter till vädring, korsdrag eller något.  Bara en bordsfläkt. Så här bor jag mycket bättre, förmiddagssol på kökssidan och eftermiddagssol på balkongen och sovrums sidan. Och en sval lägenhet