Hälsa, Vaccination

Covid vaccin

Covid vaccination

 

Igår var det äntligen dags för dos 2 av Covid vaccinet.  Då hade det gått 6 veckor sedan dos  1. Så glad att vi fick tag i vaccinationstid, det har varit riktigt svårt  att få tag i tider på orten vi bor.  De få tider som fanns gick åt på bara några minuter.  Till slut fick vi bokat tid på Skandinavium i Göteborg och när vi fick första dosen fick vi även tid för andra dosen.

Innan vi fick åka hem så fick vi vänta i 15 minuter för att se om vi  fick några biverkningar men det enda vi kände var ont i  armen där vi blivit stuckna.  Jag hade hört historier om flera som blivit riktigt dåliga men varken jag eller sambon har känt så mycket.  Vi var rätt trötta på kvällen och rätt ont i armen efter sticket så inte sovit så bra i natt så har vi varit ganska trötta under dagen idag.

Men ikväll har det släppt något i alla fall. Så hoppas kunna sova bättre i natt.

Ha en fin kväll

Skandinavium, Göteborg som funka som vaccinations central tillfälligt.