Okategoriserade

Midsommar 2021🍓

Hoppas ni har haft en bra midsommar helg đŸ“â˜€ïžđŸ‡žđŸ‡Ș

Det har som vanligt bara varit sambon och jag, vi hade bokat midsommar lunch pÄ Hotell Solliden i Stenungsund. Vi gillar det stÀllet, vi har varit dÀr i pÄskas och dem senaste jularna och det Àr 3e midsommar vi Àr dÀr. Det Àr litet och mysigt men man kan ÀndÄ sitta med Corona avstÄnd.  Personalen Àr vÀldigt trevlig och mÄna om sina gÀster, vÀldigt god mat och nÄgot som Àr vÀldigt viktigt för min hÀlsa Àr glutenfria alternativ.

I Är hade dem dukat i partytÀlt och nÄgra bord mellan sÀllskapet, bokat upp buffé bordet inomhus och personalen sÄg till att bord för bord hÀmtade mat. Det var olika sillar, lax,  Àgghalvor med rÀkor, rostbiff, potatissallad.

Varma rÀtter : prinskorv, köttbullar, revben, fÀrskpotatis. Till dessert var det jordgubbar och grÀdde,  jordgubbs bakelse av RulltÄrta, marÀng tÄrta, kaffe.

NÀr vi kom hem tog vi det bara lugnt, Ät middag lite senare Àn vanligt och dÄ blev det bara lite fÀrskpotatis och lax. Jag hade planerat att vi skulle ha jordgubbs bakelse till kaffet men det tog vi till kaffet pÄ midsommardagen istÀllet.