Sommar

Sommar och sol

Årets första dopp

Vilken underbar sommar vi har!  Idag efter att sambon vaknat efter sitt skiftarbete så åkte vi iväg och badade. Vi hade packat färdigt igår och jag gjorde det sista på förmiddagen så vi snabbt kunde komma iväg. Denna gången åkte vi till Vadholmen, en bit utanför Kungälv.  Jag är ju uppvuxen vid havet med gångavstånd till badet så det är lite annorlunda här då man behöver bil för att komma till badet  eller buss till vissa badställen.

När vi kom dit så var  det lagom mycket folk, vi hittade en plats på gräset rätt så nära strandkanten.  Jag har aldrig gillat att gå i vattnet från badstege. Jag vill gå i från stranden, vet inte varför det är så men alla är vi ju olika.  Så skönt och svalkande det var, det var inte så kallt heller, riktigt behagligt.

Och självklart hade vi solksydds krämen med, vilken solskyddskräm använder ni? Jag använder Forever Livings Solskydd med faktor 30 och efter jag duschat smörjer jag in mig med Aloe vera Gelly, Aloe vera på tub.