Hälsa

Hjälp mot solbränna

Aloe Vera på tub

Nu när sommaren och sommarlovet är här är det en underbar tid med sol, värme bad men också risk för solbränna, insektsbett.  Då kan jag rekommendera Aloe Vera Gelly.

Aloe Vera plantan på tub är aloe vera i gelform,  den kladdar inte, lugnar och vårdar huden och är fuktighetsbevarande.  Bra till solbränna, insektsbett, klåda, torr hud,  när man bränt sig på spisen/ugnen.  Bra som underlagscreme, ögoncreme, efter rakning. Bra mot finnar så är det någon läsare som har tonåringar med finnar så prova den. Det är alltid 90 dagars nöjd kund garanti.

Jag har en tub i badrums skåpet och en i kylskåpet.

Under Juni månad så har jag en kampanj, köp Gelly och solskyddscreme och få en handduk på köpet.

Aloe Sunscreen

Solskyddskrämen är extra vattenfast,  sjunker snabbt in i huden utan att kladda. Har effektivt skydd mot både UVA och UVB strålar, har solskyddsfaktor 30. Hudvårdande och återfuktande egenskaper. Mild doft av kokos.

Oberoende Återförsäljare för Forever Living

https://annacarin.myforever.se/