Livsstil, Ullared

Shoppingtur till Ullared

Ullared

 

Den här veckan har sambon haft semester så då blev det blev det bland annat en liten shoppingtur till Ullared.  vi har länge funderat på att åka dit och handla men velat avvakta, nu  hade vi kollat på nätet på deras hemsida att dem hade delat av varuhuset i 2 avdelningar. Den gula och den blå avdelningen så i tisdags morse  åkte vi efter frukost. Vi var där vid halv 11 tiden.  Det var lite kö men inte så väldigt farligt ändå.  20 minuter ungefär innan vi kom in. Vi började i den gula avdelningen där fick vi tag på det mesta som vi hade på inköpslistan.  Allt inom städ, kök som folie mm. Kläderna, där fick jag lite nya sommarkläder, som klänning och kofta som jag tänkte ha till midsommar.  Det gick rätt fort vid kassan också inte så långa köer.

Det var väldigt bra ordnat med tanke på pandemin, dels att varuhuset var uppdelat, lika många kunder som gick ut blev insläppta av securitas vakter. I provrummen var vartannat provrum avstängt. Inte så mycket folk, man behövde inte trängas, bra markerat i golvet, handsprit tillgängligt lite överallt. Vid kassorna var inte alla kassor öppna.

I den blå avdelningen var restaurangen, hemmet, växter där blev det 2 pelargoner. Ni som känner mig vet att jag älskar pelargoner. I restaurangen var det avdelat så bara 1 person vid varje bord, även för sällskap.

Det var en härlig dag men det var skönt att komma hem och det blev en lugn hemmakväll.

på eftermiddagen.