Hälsa

Digitala möten

Igår hade jag digitalt möte med Samordningsförbundet, jag var på besök första gången för 2 veckor sedan.

Åh, vad jag har väntat på det här!, men som så mycket i samhället så har det varit väntetid på grund av pandemin.  Efter alla avslag från försäkringskassan och nej från arbetsförmedlingen som har gjort allt för att hjälpa mig så kände jag mig helt utanför och hopplöst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Första besöket med handläggaren

Vid första besöket  berättade min handläggare hur Samordningsförbundet jobbar och funkar och igår på online mötet, fick jag berätta om min situation,  vad jag har för tankar framåt m.m. Vi kom fram till att jag ska börja på deras gymtränings grupp som dem har i en liten lokal och några få deltagare med hänsyn till restriktionerna.  Det är en början i alla fall.  Och förhoppningsvis kan det leda till att jag får försöka arbetsträna igen.

Aktiviteter online

På grund av Corona så är en del av aktiviteterna online baserat men gym träningen ska bli så skönt att börja med. Då jag är en ganska så aktiv person, efter mina förutsättningar, så är det så skönt att det börjar hända något. Och få träffa lite folk och samma i m liknande situationer.  Det känns lite ljusare i min tillvaro i alla fall. Nu väntar jag på att covid vaccineringen ska komma till oss ❤️