Inlägg

Ibland behöver man en ny kontorsplats

Sponsrat inlägg i samarbete med Kontorshotell Stockholm

Hur är din arbetsplats idag du som har ett mindre företag ?

Idag är det många som har startat ett eget företag eller som har fått avskeda eller permittera personal. Många har dessutom arbetat hemifrån och känner att man måste göra en förändring.

Men att få tag i en egen lokal kan både vara svårt och kosta mer än vad man har budget till. Det är inte bara en lokal man ska ha utan allt runtomkring och då blir det dyrare än vad man klarar av.

Men det finns andra lösningar. Om du befinner dig i Stockholm finns det ett bra kontorshotell som är centralt både kommunalt och om du vill köra bil till ett kontor.

kontorsplats

Kontorshotell Stockholm

På Hagalunds Industriområde ligger Kontorshotell Stockholm.

Hit kommer du via E4:an med bil eller med buss med SL eller eldrivna bussar och i närområdet finns butiker och restauranger.

Här kan du hyra ett rum i den storlek du är i behov av just nu och även utöka rummet eller hyra fler rum om ditt företag blir större.

Kontorshotell har “all inclusive” så att du har allt du behöver för att kunna driva ditt företag utan att behöva tänka på allt annat runtomkring.

Ny kontorsplats

När du kommer till en ny kontorsplats vill du att allt ska finnas på plats och det har du när du hyr ett rum hos Kontorshotell Stockholm. Dessutom träffar du andra företag och personer som hyr och du kan få erfarenhet från dom och kanske starta ett samarbete.

Det finns både kaffe och färsk frukt varje dag. Internet och skrivare finns att tillgå såsom konferensrum i olika storlekar beroende på hur stora möten du behöver ha. Och du kan med gott samvete gå från kontoret efter en arbetsdag då det finns larmsystem och övervakning av ett vaktbolag.

Om du tycker att detta låter intressant finns det möjlighet att komma till kontoret och titta på lokaler och områden innan du bestämmer dig.