PĂ„sk

Glad pĂ„sk 🐣

Glad pĂ„sk alla 🙂🐣

Hoppas ni har det skönt. HĂ€r pĂ„ vĂ€stkusten skiner solen, det blir bara sambon och jag idag. Vi ska Ă€ta gott och ha det rik mysigt. Sill, Ă€gg, och Ă€ggost med gammalt recept frĂ„n min mormor som gĂ„tt i arv, sĂ„ det Ă€r spe för mig ❀ En promenad i solen blir det ocksĂ„.  Till frukost blev det kokt Ă€gg, macka med pĂ„sks kinka till pĂ„lĂ€gg, kaffe och Aloe Vera dryck, det dricker jag varje dag till bĂ„de frukost och middag, för magens skull. PĂ„ grund av min Celiaki har vi var sitt brödsort, var sin smörpaket och kniv för att förhindra kontamination.

IgÄr var vi pÄ Restaurang Solliden i Stenungsund och Ät pÄsklunch. Vi var dÀr bÄde pÄ midsommar och julbord. Till julbordet hade dem gjort sÄ bra med covid restriktionerna sÄ vi bokade bord till pÄsk ocksÄ

Ha det riktigt skönt nu och koppla av och njut trots att vi inte kan fira som vi tÀnkt oss