Hemmet

HĂ€rliga blommor 💐

Jag Àr sÄ glad i min november kaktus som jag fÄtt av min mamma. Mamma betydde allt för mig, tyvÀrr Àr hon inte med oss lÀngre, det Àr 3,5 Är sedan hon gick bort.  Hon hade hjÀrtproblem i mÄnga Är och fick en stor hjÀrtinfarkt som resulterade i en operation. Vi fick 3 Är till med henne efter infarten tills hennes kropp inte orkade mer.  Jag saknar henne sÄ fruktansvÀrt mycket,  hon var mitt allt. Jag Àr yngst i syskonskaran och hade mycket hjÀlp av mamma hela livet mycket tack vare min skolios.  Men jag hade inte klarat det utan hela min familj.

SĂ„ dĂ€rför blir jag extra glad varje gĂ„ng kaktusen blommar, det Ă€r som ett tecken att mamma Ă€r med mig ❀. PĂ„ fredag Ă€r det hennes födelsedag sĂ„ vi ska Ă„ka till graven imorgon och göra fint, jag bor en bild ifrĂ„n sĂ„ jag kan tyvĂ€rr inte Ă„ka till graven sĂ„ ofta men hon Ă€r stĂ€ndigt i mina tankar ❀

Grön rehab Ă€r det bĂ€sta som finns för mig, utöver att vara vid havet för att fĂ„ mĂ„ lite bĂ€ttre. Varje vĂ„r vill jag alltid sĂ„ “Blomman för dagen”. Det Ă€r sĂ„ rofyllt att dona med vĂ€xterna. SĂ„ hĂ€r kommer lite bilder pĂ„ mina vĂ€xande blommor. Och snart kan jag plantera i balkong lĂ„dorna ocksĂ„ đŸŒč❀