Livsstil

Fika på stan

Sitter på café Espresso house på Göteborgs central och fikar. Har varit på behandling hos naprapaten. Efter en tuff vinter som blev rejäl med ordentlig kyla så har jag haft mycket besvär med min rygg värk.  I kombination med vinterskor som är lite väl utslitna så påverkas min rygg väldigt mycket. Så idag blev det premiär för vårskorna. Så på onsdag i nästa vecka blir det att åka till ortoped tekniska och lämna in årets första par skor för förhöjning.

Vid 11- tiden idag tog jag tåget till Göteborg, hade en tid hos naprapaten 12.30, jag var där lite tidigare så jag satt ute och njöt av vårsolen. Det behövdes verkligen efter några jobbiga dagar.  Efter behandlingen så stannade jag till på mitt favorit fik och tog en go fika medan jag väntar på tåget. Jag föredrar att åka tåg då det är lindrigare för min rygg.

När jag kommer hem blir det bara att slappa och ta det lugnt då min rygg behöver vila efter dagens behandling.

 

Önskar er en fortsatt härlig dag i solen även om vinden fortfarande är kall.