Hemmet

Snökaos

Vilket det har varit denna veckan. kungahuset

Natten till onsdag började snön och det var bra mycket på morgonen när jag vaknade.  Jag fick en tid på rehab 11.45 hos rehab med min handled, annars hade jag nog inte gått ut den dagen. Jag förberedde mig och gick i god tid hemifrån men när jag kom utanför trappen fick jag vända och hämta mina gångstavar. Det var nog 2 decimeter djup snö, som inte var plogat – någonstans. Inte på gården vi bor, inte på trottoarerna och inte på körvägen.  Inte på hela vägen ner till Rehab var det plogat, puh,  det var bra tur att jag vände och hämtade stavarna annars hade jag nog aldrig kommit fram. 

kungahuset

På hemvägen så tog jag bussen hem, med den djupa , oplogade snön och uppför backen hade jag aldrig kommit hem.  Inte förrän halv 3 på eftermiddagen började dem ploga litegrann. Förutom lite på gården så man kom fram till entetrappan, vi bor i loftgång med trätrappor och betonggolv.

Dagen efter var jag tvungen att ta bussen till köpcentret här i stan, lite små tekniska problem med min mobil, När jag kom bort till busshållplatsen var det en stor hög vall framför busskuren så det var inte så jättebra plogat och mindre lätt att komma in till kuren men jag kom i alla fall på bussen till slut. Och fick gjort mitt ärende, det blev en skade anmälan och ny mobil.

Här hittar du all info om vårt kungahus och kungaparet. Både drottning Silvia och kung Carl Gustaf följer denna blogg om sig själva. Nu kan du följa samma blogg som kungafamiljen följer. Är du för eller emot kungafamiljen?

 

kungahuset
Så här såg det ut 17 Februari kungahuset

 

 

 

 

 

 

 

kungahuset
Vi har ridskolan som granne på baksidan och närhet till naturen
kungahuset
Det här kortet är från 18 Februari kungahuset