Okategoriserade

Mello del 1

Mellomys

Då var det dags för mello 2021, som allt annat i denna värld så var det annorlunda utan publik,  kändes lite stelt och konstigt tycker jag.

Sambon och jag hade laddat upp och vi hade popcorn och cider bl.a och tända ljus.  Två av våra favoriter var med,  Jessika Andersson och Arvingarna.  Danny Saucedo var också bra men för övrigt så var det lite konstiga låtar med och rock låten passade inte alls in i sammanhanget tycker jag.

Men så besviken jag blev när Jessika åkte ut,   tyckte att hon och arvingarna skulle gått till final Men, men..

Jag har följt Jessika väldigt många år,  sedan hon var med Fame Factory, musik tävlingen som gick på tv 3 med Bert Karlsson. Vi såg hennes show 2019, “på dejt med Jessika Andersson” i Göteborg och vi är trogna besökare till Diggiloo föreställningarna.

Och Arvingarna har jag följt sedan dem slog igenom med ” eloise”. Varit många gånger på Stenungsbaden och dansstället Båberg utanför Trollhättan.. Det var då jag började gå på buggkurs också. Riktigt bra bugglåt var deras låt i år.

Hoppas allt är bra med er alla i kylan ☃️